Prvi šolski dan v Osnovni šoli Antona Ingoliča Spodnja Polskava, podružnica Pragersko

admin, 01.09.2017 - 11:19

Ob prvem šolskem dnevu je skupaj z ravnateljico go. Danico Veber ter z učiteljicami ter učitelji pospremil čez šolski prag predsednik Krajevne skupnosti Pragersko – Gaj Matej Arnuš ter vse skupaj nagovoril z besedami.

Drage učenke in učenci, cenjene učiteljice in učitelji, spoštovani starši, po brezskrbnih počitnicah, vsem učencem, staršem in krajanom, ki so vključeni v delo in življenje šole, ponovno svoja vrata na široko odpirajo šole in vrtci.


Prvi šolski dan je vedno zelo pomemben, tako za tiste, ki svojo šolsko pot nadaljujejo kot tudi za tiste, ki bodo letos prvič prestopili prag šole in sedli v šolske klopi. Prvošolci boste v mesecu septembru začeli novo zanimivo življenjsko pot, ob kateri vam bodo ob strani stali starši, vzgojitelji ter učitelji. V šoli in vrtcu so že dobro pripravljeni na vaš prihod. Tudi v Krajevni skupnosti Pragersko – Gaj, smo se pripravili na vaš prihod, predvsem za varno in brezskrbno pot do šole in vrtcev, smo v sodelovanju s policijo in prostovoljci tudi letos organizirali akcijo »Varna pot v šolo« ter za vas, predvsem pa prvošolce pripravili presenečenje.


Vsako šolsko leto je enkratno, polno novih priložnostih ter izzivov, zato drage učenke in učenci, otroci vrtcev, spoštovane učiteljice in učitelji ter dragi starši, vsem vam želim lep prvi šolski dan ter uspešne dneve v prihajajočem šolskem letu 2017/2018!


SREČNO!